Ajankohtaista


Miltä kuulostaisi antaa hyvinvointia joululahjaksi? Lahja, joka voi parhaimmillaan muuttaa terveyttä ja elämänlaatua paremmaksi. Minulta voit ostaa lahjakortteja tietylle summalle tai tietylle valmennuspaketille. Lahjakorttien nouto 22.12. mennessä (paikka sovitaan oston yhteydessä). Maksu laskulla ennen noutoa. Yhteydenottolomakkeen ja...

Muistathan hyödyntää vuodenvaihteessa vanhenevat liikuntaedut! Minulle liikuntaetumaksutavoista käyvät Smartum Pay ja Edenred Pay. Etenkin etävalmennuksissa on vielä hyvin tilaa.

Lomatiedote

13.08.2021

Olen tällä hetkellä lomalla ja palaan valmennusten pariin taas 13.9. Valmennuspaikat ovat syys- ja lokakuulle melko täynnä, mutta riippuen valmennuspaketista joitain paikkoja vielä on. Voit laittaa yhteydenottopyyntöä tai tietoa haluamastasi valmennuksesta yhteydenottolomakkeen kautta ja palaan asiaan viimeistään 13.9. alkavalla viikolla.

On ollut taas hankala kevät kaikille. Valmennusteni lähitapaamiset ovat olleet jäissä koronatilanteen ja salirajoitusten takia, mutta nyt valmennustapaamiset jatkuvat! Varaa paikkasi valmennukseen tästä!