Trainer4You on auktorisoitu personal trainer -koulutustaho. Koulutuksilla on sekä eurooppalainen (EuropeActive) että suomalainen (APT) auktorisointi. 

Olen urheilua, liikkumista ja kilpailemista rakastava lappeenrantalainen kuntosalivalmentaja ja personal trainer. Olen harrastanut jalkapalloa ja jääkiekkoa nuorempana, mutta varsinaisen urheilu-urani olen kuitenkin tehnyt yleisurheilun saralla, tarkemmin kolmiloikassa, jossa saavutuksia onkin tullut maajoukkue-edustuksista, maaotteluista ja SM-mitaleista aina MM-mitaliin asti.

Pohjakoulutukseltani olen AMK:n käynyt liiketalouden tradenomi. Päässäni on kuitenkin lähes koko aikuisikäni kytenyt ajatus liikunnan ja ammatin yhdistämisestä. Lopulta sain rohkeutta tehdä päätöksen ja hakeuduin Trainer4You:n järjestämään Kuntosalivalmentaja- ja Personal trainer -koulutukseen syksyllä 2018 ja päätös on tuntunut ehdottoman oikealta.

Urheilu-ura ei tee kenestäkään automaattisesti hyvää valmentajaa, mutta on erittäin arvokas lisä ammattimaisen ja arvostetun valmentajakoulutuksen rinnalla. Lupaankin, että pystyn tarjoamaan asiakkailleni sellaista käytännön kokemuksen tuomaa valmennusosaamista, jota ilman vuosien omaa kokemusta on erittäin vaikea tarjota. Vahvuusalueeni sijoittuvatkin etenkin kuntosaliliikkeiden puhdasoppiseen ja turvalliseen tekemiseen, voimaharjoittelun eri menetelmiin, painonpudotukseen ja kiinteytymiseen sekä tavoitteen mukaiseen ravitsemukseen. Urheilulajeja tukevassa voimaharjoittelussa vahvuuksiani ovat ennen kaikkea maksimi- ja nopeusvoiman kehittäminen.

Oma urheilu-urani jatkuu edelleen ja periksi ei anneta. Kuten kädessänikin lukee: "Never Give Up"! Tätä mottoa kulloisenkin tavoitteen mukaisesti soveltaen teemme yhdessä takuulla tulosta!


Koulutustaustani:

  • Puolustusvoimien Urheilukoulun valmentajatutkinto 2009
  • Liiketalouden tradenomi (AMK) 2016
  • Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You) 2018
  • Kuntosalivalmentaja (Trainer4You) 2018
  • Personal trainer (Trainer4You) 2019