Etävalmennus

Etävalmennuksessa saat kattavat video-ohjeet sekä sanalliset ohjeet liikkeiden tekemiseen. Myös ravintovalmennus on mahdollista tehdä etänä. Etävalmennus on loistava vaihtoehto lähivalmennukselle, jos et esimerkiksi pysty sitoutumaan tiettyyn treenipaikkaan ja varsinkin koti- ja ulkoharjoitteluun se soveltuu erinomaisesti. Jos olet jo hieman kokeneempi kuntosaliharjoittelija ja koet hallitsevasi kuntosalilaitteet ja -liikkeet suhteellisen hyvin, niin etävalmennus on tällöinkin oikein hyvä vaihtoehto. Kuntosalilaitteet ovat loppujen lopuksi pääperiaatteiltaan hyvinkin samanlaisia eri kuntosaleilla, joten ohjelmaa pystyt noudattamaan suurimmassa osassa kuntosaleista ja näin ollen etävalmennus ei sido sinua esimerkiksi tietylle paikkakunnalle tai tiettyyn harjoituspaikkaan. Etävalmennukseen on myös mahdollista sisällyttää tapaamiskertoja, jolloin voimme yhdessä tarkastaa vielä esimerkiksi liiketekniikoita. Ohjelmat suunnitellaan henkilökohtaisesti räätälöiden tavoitteittesi, ajankäytöllisten resurssiesi ja taustojesi mukaisesti.


Etävalmennus sisältää:


  • Alkukartoitus
  • Alkukartoituksessa kartoitetaan liikuntataustaasi, nykytilannettasi, kokemustasi, terveydentilaasi ja tavoitteitasi.
  • Applikaatio
  • Applikaation/ohjelman avulla pystytään seuraamaan kehitystäsi. Applikaatio toimii myös alustana, jonne toimitetaan harjoitus- ja ravinto-ohjelmat sekä muut tarvittavat materiaalit
  • Harjoitteluohjelma
  • Alkukartoituksen perusteella suunnittelen harjoitteluohjelman tavoitteittesi toteutumiseksi. Ohjelma toimitetaan sähköisenä applikaatioon. Voit katsoa ohjelmaa tabletilla, tietokoneella, älypuhelimella tai tulostaa sen. Ohjelmassa on selkeät video- ja sanalliset ohjeet liikkeiden tekemiseen.
  • Etävalmennustuki
  • Valmennuksen ajan käytössäsi on etävalmennustuki. Voit kysyä mieltäsi askarruttavia asioita harjoitus-/ ravintoohjelmasta, kertoa mahdollisista ongelmista tai muuten vain kertoa harjoittelun ja ravintosuunnitelman etenemisestä. Kanavana toimii applikaation chat.


Lisäpalveluna etävalmennukseen on mahdollista saada sisällytettyä tapaamiskertoja, ravinto-ohjeistusta ja ruokapäiväkirjan analysointia. Lisäpalveluna on mahdollista myös saada Inbody 720 -kehonkoostumusmittaus ja maksimaalisen hapenottokyvyn mittaus VO2max. Etävalmennuksessa suosittelen päivittämään harjoitteluohjelman vähintään 3 kuukauden välein.Onlinevaraus

Varaa paikkasi alkukartoitukseen. Alkukartoitus ei sido vielä mihinkään. Riittää, että kirjoitat viestiin "Alkukartoitus", niin otan sinuun yhteyttä pikaisesti.