Istumätyöläisen kuntopaketti

02.12.2022

Nykypäivän työelämässä niskahartiaseudun kiputilat ovat yleisimpiä ongelmia. Kauttani on nyt mahdollista ostaa lahjaksi tai itselle Istumatyöläisen kuntopaketti. Paketti on suunniteltu nimenomaan istumatyöläisiä ajatellen. 

Niskahartiaseudun kiputilat fysiologisesti johtuvat siitä, että hartiat kääntyvät liikaa eteen, jolloin yläselän lihakset ovat jatkuvassa ylivenytyksessä ja rintalihakset puolestaan jatkuvassa alivenytyksessä/supistuksessa. Istumatyössä myös alaselkä tuottaa usein ongelmia huonon istuma-asennon takia.

Istumatyöläisen kuntopaketissa pyritään liikkeen avulla korjaamaan edellä mainittuja ongelmia. Oikeiden liikkeiden avulla ylivenyttyneeseen selkään saadaan verenkiertoa, vahvuutta ja liikettä sekä rintalihasten alueelle liikkuvuutta, joka parantaa ryhtiä ja niskahartiaseudun kiputiloja.

Paketti sisältää kyseiseen ongelmaan kohdennetut venyttelyohjeet, työpaikkaliikuntaohjeet, kotiharjoitteluohjelman sekä kuntosaliohjelman, joten voit itse valita omaan tilanteeseesi sopivimman liikuntamuodon. Ohjelmat toimitetaan Trainero Client App -sovellukseen, jonne saat tunnukset. Tunnukset ovat toiminnassa 3 kuukautta, mutta ohjelma on mahdollista ladata PDF-tiedostona, jolloin pääset katsomaan ohjelmaa myös tämän jälkeen.

Paketin hinta on 79€. Yhteystiedot löydät TÄSTÄ.