Työhyvinvointivalmennus


Mitäpä jos tarjoaisit työntekijöillesi koulutetun valmentajan suunnitteleman harjoitus-/liikuntaohjelman? Työhyvinvoinnin merkitys korostuu vuosi vuodelta ja yksi tärkeä osa työhyvinvointia on liikunta. Säännöllisesti ja tarpeeksi useasti liikkuva ihminen myös voi työssään paremmin. Useasti liikkumisen aloittaminen voi olla siitä kiinni ettei oikein tiedä mistä ja miten pitäisi aloittaa. Tarjoamalla työntekijällesi mahdollisuuden suunniteltuun liikunnan aloittamiseen, voi se olla tarvittava kipinä terveellisemmän elämän ja sitä kautta paremman työhyvinvoinnin tielle.

Yritysvalmennukset toteutetaan Trainero-sovelluksen avulla. Jokainen työntekijä saa oman tilinsä sovellukseen, joka luodaan yritystilin alle. Sovellus toimii alustana, josta löytyvät tarvittavat harjoitusohjelmat, kalenterit, harjoituspäiväkirjat, ohjeistukset, keskustelukanavat jne. Itse sovellus on työntekijälle ilmainen. Jokaisen työntekijän oma tili mahdollistaa sen, että tarvittaessa yksittäisille työntekijöille voidaan myös suunnitella yksilöidympää ohjelmaa. Toisaalta varsinkin alussa työntekijöille suunniteltu "yhteinen" ohjelma mahdollistaa helpommin yhdessä harjoittelun. Kynnys lähteä liikkumaan on tutkitusti huomattavasti matalampi, kun lähdetään jonkun toisen kanssa. Tarkoitus on siis, että yritys tarjoaa työtekijöilleen lähtölaukauksen ja mahdollisuuden suunniteltuun liikunnan aloitukseen.


Mahdollisia sisältöjä:

  • Taukoliikuntaohjelmat
  • Kuntosaliohjelmat
  • Kotiharjoitteluohjelmat
  • Ravinto-ohjeistukset (esim. työpäivän aikainen ruokailu)


Työhyvinvointivalmennuksien hinnat alkaen 700€ + alv.24%. Hinta määräytyy tehtävästä valmennuspaketista sekä luotavien asiakastilien määrästä. Pyydä tarjous yrityksellesi tai kysy lisää TÄSTÄ.